Team

036-5361187

Bel ons

info@schildersbedrijf-wimvanos.nl

Stuur een e-mail

Dagelijks van 07:00 - 22:00 uur

Openingstijden

Ons team

Wim van Os

Schilder Wim van Os helpt je graag

Hallo, ik ben Wim van Os, jouw schilder in Almere met 40 jaar ervaring. Mijn liefde voor het schildersvak is groot, en dat zie je terug in mijn werk. Doorgaans werk ik alleen, wat me in staat stelt om persoonlijke aandacht en vakmanschap te garanderen bij elk project. Geen enkele klus is te klein voor mij; ik zorg altijd voor een perfect eindresultaat.

Maar wist je dat ik ook grote projecten aanpak? Voor omvangrijke opdrachten schakel ik een team van ervaren en betrouwbare schilders in. Samen zorgen we ervoor dat jouw schilderwerk snel en vakkundig wordt uitgevoerd, zonder in te leveren op kwaliteit.

Bij Schildersbedrijf Wim van Os draait alles om tevreden klanten en perfect schilderwerk. Of het nu gaat om een enkele kamer of een compleet gebouw, ik ben er om jouw project tot een succes te maken.

Heb je een schilderklus in gedachten? Neem contact met me op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

95%

Binnenschilderwerk

92%

Buitenschilderwerk

90%

Behangwerk

89%

Specialistisch werk

Vakschilders

Wanneer het schilderwerk ├ęcht goed moet zijn

Onze schilders zijn echte vakschilders met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van het vak. Ze combineren precisie en passie, waardoor elk project met zorg en perfectie wordt uitgevoerd voor een schitterend eindresultaat.

Gratis en vrijblijvend een prijsopgave?

Plan een afspraak in