Schilderen van je nieuwbouwwoning

036-5361187

Bel ons

info@schildersbedrijf-wimvanos.nl

Stuur een e-mail

Dagelijks van 07:00 - 22:00 uur

Openingstijden

Schilderwerken voor je nieuwbouwwoning door Wim van Os

Welkom bij Schildersbedrijf Wim van Os! Ben je net verhuisd naar je nieuwbouwwoning en klaar om het helemaal eigen te maken met prachtig schilderwerk? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je droomhuis perfect af te werken. Daarom bieden wij onze jarenlange ervaring en expertise aan om jouw nieuwbouw huis de uitstraling te geven die het verdient.

Nieuwbouw schilderen: Waar moet je op letten?

Bij het schilderen van een nieuwbouwwoning komt meer kijken dan je misschien denkt. Een goede voorbereiding is essentieel voor een duurzaam en mooi resultaat. Wij beginnen altijd met het aanbrengen van een primer. Dit zorgt voor een betere hechting van de verf en een langdurige bescherming. Denk ook aan de droogtijd van je nieuwbouwwoning; deze kan invloed hebben op het schilderwerk.

Wij wachten tot de muren volledig droog zijn.

Wij gebruiken altijd een primer voor betere hechting.

Wij zorgen voor goede ventilatie tijdens het schilderen.

Muren en plafonds schilderen

Het schilderen van muren en plafonds in een nieuwbouwwoning vereist speciale aandacht. Nieuwbouw muren kunnen vocht bevatten en scheurvorming is niet ongebruikelijk. Daarom gebruiken wij vochtregulerende systeemverf en brengen we twee lagen verf aan voor de beste afwerking. Onze schilders zorgen ervoor dat je muren klaar zijn voor de eerste paar jaar zonder problemen.

Wij gebruiken vochtregulerende systeemverf.

Wij brengen altijd meerdere lagen verf aan voor de beste afwerking.

Wij vermijden scheurvorming door renovlies te gebruiken.

Kozijnen en deuren

Kozijnen en deuren schilderen vraagt om precisie en de juiste technieken. Wij gebruiken grondverf voor een perfecte hechting en lakverf voor een duurzame afwerking. Onze schilders weten precies hoe ze beschadigingen en oneffenheden kunnen vermijden, zodat je deuren en kozijnen er strak en netjes uitzien.

Wij brengen eerst grondverf aan voor een goede basis.

Wij gebruiken hoogwaardige lakverf voor een duurzame afwerking.

Wij letten op beschadigingen en oneffenheden tijdens het schilderen.

Trap schilderen: Een speciaal project

Een trap schilderen in een nieuwbouwwoning vereist vakmanschap. Wij zorgen voor een goede ventilatie tijdens het werk en gebruiken hoogwaardige verf voor een slijtvaste afwerking. Met onze aanpak blijft jouw trap jarenlang mooi en goed beschermd.

Wij zorgen voor goede ventilatie tijdens het schilderen.

Wij gebruiken slijtvaste verf voor een langdurig resultaat.

Wij beschermen de trap goed tegen verfspatten en beschadigingen.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Wim van Os?

Bij Wim van Os hebben we jarenlange ervaring met het schilderen van nieuwbouwwoningen. Onze schilders werken nauwkeurig en efficiënt, met oog voor detail en een passie voor het vak. Wij gebruiken alleen de beste materialen, zoals hoogwaardige latexverf en systeemverf, om jouw woning te beschermen en te verfraaien.

Jarenlange ervaring met nieuwbouw schilderwerken.

Gebruik van hoogwaardige materialen en verf.

Nauwkeurige en efficiënte werkwijze voor perfecte resultaten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de kosten voor het schilderen van je nieuwbouwwoning? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij geven je graag inzicht in de prijs per m² en de totaalprijs van jouw schilderklussen. Ons team staat klaar om je te adviseren over de juiste kleuren en materialen voor het beste resultaat.

Krijg inzicht in de prijs per m² en de totaalprijs.

Ontvang advies over de juiste kleuren en materialen.

Laat je informeren over de kosten en mogelijkheden zonder verplichtingen.

Contact

Wil je meer weten over het schilderen van je nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen met al je schilderwerken en geven graag advies over de beste aanpak voor jouw nieuwe woning.

Bij Schildersbedrijf Wim van Os maken we van jouw nieuwbouwhuis een echt thuis. Laat ons je helpen om je muren en plafonds, kozijnen en deuren perfect af te werken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Bel of mail voor meer informatie over onze diensten.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontvang snel een vrijblijvende offerte voor jouw nieuwbouwwoning.

Offerte aanvragen

Ben je klaar om jouw schilderwerk aan te pakken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij je langs in Almere-Stad, Almere-Haven, Almere-Buiten, en de rest van Flevoland om jouw wensen te bespreken. Onze schilders in Almere staan klaar om jouw project tot een succes te maken.

Kies voor Schildersbedrijf Almere en ervaar de professionaliteit, betrouwbaarheid, en hoogwaardige service die wij bieden. Wij zorgen ervoor dat jouw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet, zonder onaangename verrassingen en tegen een eerlijke prijs. Laat ons jouw volgende project verzorgen en geniet van een perfect resultaat!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem contact met ons op. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw schilderproject tot een succes te maken.

Contact Form Demo

Veelgestelde vragen over het laten schilderen van je nieuwbouwwoning

Wanneer kan ik mijn nieuwbouwwoning laten schilderen?

Voor het schilderen van je nieuwbouwwoning is het belangrijk om te wachten tot de muren volledig droog zijn. Dit kan enkele maanden duren, afhankelijk van de luchtvochtigheid en de mate van stucwerk. Een nieuwbouw schilder weet precies wanneer het juiste moment is om te beginnen.

Waarom is het belangrijk om een primer aan te brengen?

Een primer zorgt voor een betere hechting van de verflaag op de muren en plafonds. Dit voorkomt dat de verf snel loslaat en zorgt voor een egalere dekking. Onze schilders brengen altijd eerst een primer aan voordat ze beginnen met het sauzen van je muren.

Wat is renovlies en waarom wordt het gebruikt?

Renovlies is een speciale soort behang dat scheurvorming in nieuwbouwwoningen voorkomt. Het biedt een gladde ondergrond voor het schilderwerk en zorgt voor een strakke afwerking. Het is ideaal voor nieuwbouwwoningen waar de muren nog kunnen werken.

Hoe gaat het afplakken in zijn werk?

Voordat we beginnen met schilderen, zorgen we ervoor dat alles goed is afgeplakt. Dit beschermt je plinten, ramen en deuren tegen verfspatten en zorgt voor strakke lijnen. Het afplakken is een belangrijk onderdeel van de voorbereiding voor het sauzen en schilderen.

Wat is het verschil tussen latex en andere verfsoorten?

Latex is een veelgebruikte verfsoort voor muren en plafonds in nieuwbouwwoningen. Het is duurzaam, gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is latex verf ademend, wat belangrijk is voor de vochtregulatie in je woning.

Kan ik zelf het stucwerk laten doen voordat jullie komen schilderen?

Ja, je kunt zelf het stucwerk laten doen. Het is belangrijk dat het stucwerk volledig droog is voordat we beginnen met schilderen. Onze nieuwbouw schilders controleren altijd of de ondergrond geschikt is voor een verflaag, zodat het eindresultaat perfect is.

Wat zijn de kosten van het schilderen van een nieuwbouwwoning?

De kosten voor het schilderen van een nieuwbouwwoning zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de oppervlakte en het aantal lagen verf. We raden aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat je een duidelijk beeld hebt van de totale kosten.

Heb je nog meer vragen of wil je direct een afspraak maken voor het laten schilderen van je nieuwbouwwoning? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Gratis en vrijblijvend een prijsopgave?

Plan een afspraak in