Beoordelingen

036-5361187

Bel ons

info@schildersbedrijf-wimvanos.nl

Stuur een e-mail

Dagelijks van 07:00 - 22:00 uur

Openingstijden

Beoordelingen van klanten

Welkom op onze beoordelingenpagina! Hier lees je ervaringen van tevreden klanten die onze diensten hebben ervaren. Met trots delen we dat 98% van onze klanten ons aanbeveelt. Onze vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke service zorgen keer op keer voor blije gezichten. Lees hieronder waarom klanten voor Schildersbedrijf Wim van Os kiezen.

Wat klanten zeggen over ons Schildersbedrijf

Thomas Jansen

Uitstekend schilderwerk in Almere!

Schildersbedrijf Almere heeft fantastisch werk geleverd in mijn huis. De muren en plafonds zien er weer als nieuw uit. Zeer professioneel en vriendelijk team!

Sophie van der Meer

Topkwaliteit en betrouwbaarheid

Het team van Schildersbedrijf Almere is echt top! Ze hebben onze kozijnen en deuren perfect geschilderd. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de service.

Lucas de Vries

Uitstekend schilderwerk!

Uitstekend schilderwerk! Het team van Wim van Os werkt snel en nauwkeurig. Mijn huis ziet er weer als nieuw uit. Aanrader!

Sophie Jansen

Zeker een aanrader

Super tevreden met het resultaat. De schilders waren professioneel en vriendelijk. De kwaliteit van het werk is top. Zeker een aanrader!

Peter Bakker

Geweldig werk geleverd

Geweldig werk geleverd door het team. Ze waren op tijd en werkten heel netjes. Mijn huis straalt weer helemaal. Bedankt!

Linda de Boer

Absolute vakmensen

Vakmensen! Het schilderwerk is van hoge kwaliteit en de service was uitstekend. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Mark de Jong

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de schilders van Wim van Os. Het schilderwerk is perfect en het team was heel vriendelijk. Echt een aanrader!

Els Visser

Ik beveel ze zeker aan

Mijn huis ziet er fantastisch uit dankzij het professionele schilderwerk. De schilders waren vriendelijk en werkten zeer nauwkeurig. Ik beveel ze zeker aan

Eva Smit

Snel en nauwkeurig

Het schilderwerk is prachtig geworden. De schilders werkten snel en nauwkeurig. Ik zou Schildersbedrijf Wim van Os zeker aanraden aan anderen.

Tom Mulder

Topservice en vakmanschap

Topservice en vakmanschap! Het schilderwerk is prachtig en de schilders waren zeer professioneel. Ik ben erg blij met het resultaat.

Anna de Graaf

Fantastisch werk afgeleverd

Fantastisch werk geleverd! Het schilderwerk is perfect en de schilders waren erg vriendelijk en professioneel. Absoluut een aanrader.

Daan van Dijk

Mijn huis ziet er prachtig uit

Het team van Wim van Os heeft fantastisch werk geleverd. Ze werkten snel en netjes. Mijn huis ziet er prachtig uit. Aanrader!

Maria de Wit

Heel blij met het resultaat

Heel blij met het resultaat. De schilders waren professioneel en het schilderwerk is van hoge kwaliteit. Ik zou ze zeker aanraden!

Joris van den Berg

Topkwaliteit schilderwerk

Topkwaliteit schilderwerk en uitstekende service. De schilders waren vriendelijk en werkten zeer nauwkeurig. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Iris van Leeuwen

Bedankt voor de goede service

Geweldig werk! De schilders van Wim van Os zijn echte vakmensen. Mijn huis ziet er weer prachtig uit. Bedankt voor de goede service.

Pieter de Haan

Uitstekend schilderwerk

Uitstekend schilderwerk! Het team werkte snel en professioneel. Mijn huis ziet er weer als nieuw uit. Zeker aan te raden.

Femke de Bruin

Heel tevreden met het schilderwerk

Heel tevreden met het schilderwerk. De schilders waren vriendelijk en professioneel. Mijn huis straalt weer. Zeker een aanrader!

Rick de Lange

Fantastisch resultaat

Fantastisch resultaat! De schilders werkten snel en nauwkeurig. Mijn huis ziet er prachtig uit. Zeer tevreden met de service.

Lotte van der Meer

Zeer professioneel team

Zeer professioneel team en prachtig schilderwerk. Mijn huis ziet er weer als nieuw uit. Zeer aan te raden!

Bas de Ruiter

Heel blij met het resultaat

Uitstekend werk geleverd door het team van Wim van Os. Mijn huis ziet er prachtig uit. Heel blij met het resultaat.

Sanne van Vliet

Professioneel en vriendelijk

Het schilderwerk is prachtig geworden. De schilders waren professioneel en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en beveel ze zeker aan.

Kim de Korte

Geweldig schilderwerk

Geweldig schilderwerk! Het team was professioneel en vriendelijk. Mijn huis ziet er weer schitterend uit. Zeer tevreden met het resultaat.

Frank de Zwaan

Schilderwerk van topkwaliteit

Het schilderwerk is van topkwaliteit. De schilders werkten snel en nauwkeurig. Ik ben erg blij met hoe mijn huis eruitziet. Absoluut een aanrader!

Laura de Koning

Heel tevreden met de service

Fantastisch resultaat! De schilders van Wim van Os hebben uitstekend werk geleverd. Mijn huis straalt weer. Heel tevreden met de service en het eindresultaat.

Gratis en vrijblijvend een prijsopgave?

Plan een afspraak in